Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kala_arsenal Покажи съобщение
    колеги все още 4акам мнението ви http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=21pysd ако може
    Моето виждане пък е, че седалките, корите И дръжките, са ушити мноооо добре......(поне на снимките така изглежда) явно е правена с мерак, което може и да е един голям + ако и на всичко останало е обръщано такова внимание колата ще е супер.....

Ако се вписва в бюджета ти, си заслужава да се види на живо, няма какво да и се чудиш!
    Както и друг път съм писал ЖТД-то след първоначално обслужване и пипане тук там, става почти безпроблемен автомобил....
    Успех!
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

• Първоначално публикувано от kala_arsenal Покажи съобщение
      колеги все още 4акам мнението ви http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=21pysd ако може
      Салона на тази кола сякаш е сменян - изглежда досущ като на модела Collezione, който се произвежда след фейслифта. Ако корите на вратите не са сменени заедно със салона, значи са претапицирани доста сполучливо, според мен. Волана и скоростния лост са били гумени и са ги тапицирали. Врътките на климатика имат някакъв странен вид, не мога да определя защо и как е постигнат
      Като цяло колата изглежда добре, обаче парите са доста. АКО всичко по колата е наред, за 4000лв. сякаш си струва
      sigpic

Comment

• Да, за 10-годишна кола толкоз.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Салона на тази кола сякаш е сменян - изглежда досущ като на модела Collezione, който се произвежда след фейслифта. Ако корите на вратите не са сменени заедно със салона, значи са претапицирани доста сполучливо, според мен. Волана и скоростния лост са били гумени и са ги тапицирали. Врътките на климатика имат някакъв странен вид, не мога да определя защо и как е постигнат
          Като цяло колата изглежда добре, обаче парите са доста. АКО всичко по колата е наред, за 4000лв. сякаш си струва
          Колекционе, ама с врътки за задните стъкла Иначе колата явно е гледана добре, заслужава да се погледне.
          '05 166 V6
          '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Е, те само само салона са взели/копирали
            sigpic

Comment

• Каквото и да е правено е направено добре.
              Отвън изглежда много добре,е не може да се каже на 100%,но поне това което се вижда е екстра,интериора също е перфектен(на снимка). Новия мотор...
              Аз също мисля,че е интересна колата и си заслужава да се погледне отблизо.
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• На 100% е претапицирано. И салона и корите на вратите.
                www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Като видите кола на извънредно ниска цена, в частност ГТ-та, и снимките му видимо не са правени в БГ, трябва да знаете че това е схема обикновенно някой чужденец иска да ви омотае да му преведете едни 1-2 хиляди евро уж някакво капаро по уестърн юниън и да издухате тапета....
                  Веднага рапортувам подобни обяви.....
                  П.П - май доста станахме тия дето търсим ГТ-та че не знам......

---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:48 ----------

Трудно бих повярвал че някой регва кола в БГ, прави към 2 бона разходи по нея, и я продава......
                  Ела до Сф.(ако имаш пари за гориво-билети...)и ще повярваш!!!За теб сиг.2000лв са църква,а!?Хората в чужбина,тия пари която съм обявил колата,ги изкарват на месец(обикновен работник) така,че не давай определения за хора който не познаваш и не знаеш какви възможности имат,съдейки на по себе си....!!!!
                  Last edited by СТАНЧО; d.m.y г., 03:23.

Comment

• Колега не се товари излишно. Ферариста по принцип е прав. много малко хора биха купили кола и да я обслужат От -До за да я продадът после.... вариантите са 2 ако е така: 1 или са им потрябвали спешно пари.
                    2 или са я купили тая кола в чужбина,току що обслужена и просто отбелязват това в обявата.

П.С. Тва си е моето мнение,породено от доста наблюдения на Бг пазара, където малко хора Не искат да си пробутата "боклука"
                    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
                      Колега не се товари излишно. Ферариста по принцип е прав. много малко хора биха купили кола и да я обслужат От -До за да я продадът после.... вариантите са 2 ако е така: 1 или са им потрябвали спешно пари.
                      2 или са я купили тая кола в чужбина,току що обслужена и просто отбелязват това в обявата.

П.С. Тва си е моето мнение,породено от доста наблюдения на Бг пазара, където малко хора Не искат да си пробутата "боклука"
                      Колата е в този вид в който казвам и всичко това което съм описъл...Аз принципно не съм предпочитател на Алфа,защото:преди 14 години счупих двигателя на 33-1.7 16в,на вторият ден и после един абарт(две седмици)......и от тогава НЕ,до денят в който я видях тази и направо не повярвах на очите си,СУПЕР автомобил!!!Имал съм над 20-30 коли но това е луда кола!!!Проблема е,че не може да и се сложи газ,а аз пътувам много и за това си използвам другата кола!!!Имах парите,харесах,тествах,и я взех-след 4 дни я обявих за продан!Така или иначе всички коли който купувам ги обявявам веднага,така,че да се продаде до 1-2г.,

Comment

• Първоначално публикувано от СТАНЧО Покажи съобщение
                        Ела до Сф.(ако имаш пари за гориво-билети...)и ще повярваш!!!За теб сиг.2000лв са църква,а!?Хората в чужбина,тия пари която съм обявил колата,ги изкарват на месец(обикновен работник) така,че не давай определения за хора който не познаваш и не знаеш какви възможности имат,съдейки на по себе си....!!!!
                        Така е, прав си, не трябва да давам определения за хора който не познавам, сърдечни извинения, явно си единственото изключение в БГ дето налива към 20% от продажната цена на колата в ремонти........нищо че дори и на запад частните продавачи това рядко го правят, а просто обявяват по ниска цена на колата, което е и правилния икономически подход като се замисли човек........
                        Поздрави за теб, търся си ГТ в момента, ако успея да събера некви стинки за както ти каза "гориво-билети" да дойда до СФ ще я огледам.....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Така е, прав си, не трябва да давам определения за хора който не познавам, сърдечни извинения, явно си единственото изключение в БГ дето налива към 20% от продажната цена на колата в ремонти........нищо че дори и на запад частните продавачи това рядко го правят, а просто обявяват по ниска цена на колата, което е и правилния икономически подход като се замисли човек........
                          Поздрави за теб, търся си ГТ в момента, ако успея да събера некви стинки за както ти каза "гориво-билети" да дойда до СФ ще я огледам.....
                          Е явно съм!!!С фактури,кас.бележки каско.......,дали ще мога да ги докажа!?Нали като дойде човек да я гледа и ще трябва да ги види тия наляти пари,иначе излизам лъжец и няма да я вземе МИСЛИШ ЛИ ТОВА !!!?Прочети предпоследният ми пост и разбери защо!!!

Comment

• Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                            Моето виждане пък е, че седалките, корите И дръжките, са ушити мноооо добре......(поне на снимките така изглежда) явно е правена с мерак, което може и да е един голям + ако и на всичко останало е обръщано такова внимание колата ще е супер.....
                            Май съм я виждал при Иво, познах я по тапицираните дръжки, наистина е гледана кола. Все ще питам при кого са тапицирани, мн добре изглеждат и се вижда, че тапицера е Майстор.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от СТАНЧО Покажи съобщение
                              Колата е в този вид в който казвам и всичко това което съм описъл...Аз принципно не съм предпочитател на Алфа,защото:преди 14 години счупих двигателя на 33-1.7 16в,на вторият ден и после един абарт(две седмици)......и от тогава НЕ,до денят в който я видях тази и направо не повярвах на очите си,СУПЕР автомобил!!!Имал съм над 20-30 коли но това е луда кола!!!Проблема е,че не може да и се сложи газ,а аз пътувам много и за това си използвам другата кола!!!Имах парите,харесах,тествах,и я взех-след 4 дни я обявих за продан!Така или иначе всички коли който купувам ги обявявам веднага,така,че да се продаде до 1-2г.,
                              Първоначално публикувано от СТАНЧО Покажи съобщение
                              Е явно съм!!!С фактури,кас.бележки каско.......,дали ще мога да ги докажа!?Нали като дойде човек да я гледа и ще трябва да ги види тия наляти пари,иначе излизам лъжец и няма да я вземе МИСЛИШ ЛИ ТОВА !!!?Прочети предпоследният ми пост и разбери защо!!!
                              Първоначално публикувано от СТАНЧО
                              Ха,ха,ха,тук е забавно......колега,колата аз съм я регистрирал в БГ,няма Иво,няма Иванчо
                              Колега добре дошъл във форума

До тук разбрахме, че си супер коректен и ГТ-то ти е обслужено с фактури и тн - всичко точно

Сигурен съм, че ще се намери някой, който да го оцени и да го купи.

Тези хиляди !!!!! и големите букви в интернет пространството се тълкуват малко като викане.

Разбирам, че си афектиран и опитваш да докажеш твоята гледна точка, но ще те замоля за напред малко да "успокоиш топката".
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Колега добре дошъл във форума

До тук разбрахме, че си супер коректен и ГТ-то ти е обслужено с фактури и тн - всичко точно

Сигурен съм, че ще се намери някой, който да го оцени и да го купи.

Тези хиляди !!!!! и големите букви в интернет пространството се тълкуват малко като викане.

Разбирам, че си афектиран и опитваш да докажеш твоята гледна точка, но ще те замоля за напред малко да "успокоиш топката".
                                Мерси за разбирането....а аз това"успокои топката"ми се струва,че избиваш комплекси и се опитваш да ми се правиш на шеф,а!?Ако искаш да успокоиш страстите,не използваи жаргони,като"успокой топката" защото провокираш!благодаря ти предварително

Comment

Working...
                                X